Behandlingar
Startsida

Regelbunden fotvård förebygger många problem som annars kan bli svårbehandlade.


Jag använder mig av vegetabiliska oljor i mitt arbete då de har den bästa effekten på vår hud och främjar en god natur. Produkterna jag använder i mina behandlingar finns till försäljning hos mig.


Vegetabiliska oljor innehåller naturliga fettsyror och vitaminer som understödjer hudnybildning. Det vi stryker på huden tas upp av kroppen (jämför med nikotin- eller morfinplåsters effekt). Vegetabiliska oljor täpper ej till porerna utan tränger djupt ner i hudlagren.

Mina behandlingar och råd anpassas efter dina behov. Jag erbjuder:


Medicinsk fotvård 480 kr

I denna behandling går jag igenom hela foten. Vi börjar med ett mjukgörande, skönt fotbad som följs av nagelvård, behandling av eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar och nageltrång, nagelsvamp och psoriasisnaglar. Behandlingen avslutas med fotmassage.

Vid ditt första besök görs en fotstatus med nerv & cirkulationstest. Det görs sedan 1 gång /år. Jag ser även över din belastning av foten.


Delbehandlingar 360 kr

Exempelvis:

  • Avlägsnande av liktorn.
  • Nageltrångsbehandling.
  • Vårtbehandling: avlägsnar förhårdnaden runt vårtan och det av vårtan som går att ta bort, och behandlar med medicinteknisk produkt.


Friskvård 675 kr

Många företag erbjuder friskvård till sina anställda i form av ett bidrag, fotvård inom friskvård är momsbelagt till skillnad från medicinsk fotvård

Ulla Krafft


Medicinsk fotterapeut


Fotälvan startades januari 2012 av mig Ulla Krafft som är KY-utbildad medicinsk fotterapeut. Målsättningen med min verksamhet är att Du som kund ska känna Dig nöjd efter behandling och fått hjälp med det Du sökt hjälp för.


Jag vänder mig till alla privatpersoner, i alla åldrar som behöver hjälp med sina fötter. Låt mig ta hand om dina fötter för att åtgärda redan uppkomna problem eller förebygga och ge råd för hur du ska sköta dina fötter på bästa sätt. Hos mig är dina fötter i trygga händer!


Boka behandling: 0707-53 51 13

Ansluten till Sveriges Fotterapeuter

Uppföljer Socialstyrelsens regler om hygienregler för fotvård.Fotvård i Älvängen med primärt upptagningsområde Älvängen, Surte, Bohus, Alafors, Nödinge, Nol, Skepplanda i Ale Kommun samt Lödöse och Lilla Edet. Kunder utanför dessa områden är naturligtvis också väldigt välkomna för fotvård.